top of page
Bader leien_edited.jpg

Zonnepanelen in Haarlem

Triplesol in Haarlem

Veel huishoudens in Haarlem hebben zonnepanelen laten installeren door Triplesol. Sinds 2014 zijn wij actief in het vak en beschikken alleen over eersteklas installateurs, vakmannen die nauwkeurig werk leveren. Bij ons krijg je eerlijk en deskundig advies.

Vermindert energiekosten

Zonnepanelen in Haarlem zijn goedkoper dan het traditionele elektriciteitsnet. Zoals je wellicht weet, maken zonnepanelen gebruik van zonne-energie om elektriciteit op te wekken, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je energierekening. De overtollige energie die door de zonnepanelen wordt opgewekt, kan zelfs opnieuw worden benut, waardoor je nog meer bespaart.

Conergy zonnepanelen

Wij installeren zonnepanelen in Haarlem sinds 2014. Ons team bestaat uit de beste vakmannen in de industrie. Vanaf het begin tot het einde van het installatieproces kun je rekenen op professionaliteit. Ons team beschikt over de benodigde kennis om jouw project succesvol te realiseren.

Eerste klas installateurs

Heb je vragen?
Contacteer ons!

Wij leveren alleen kwaliteit

Kwaliteit is onze prioriteit. Wij gebruiken de beste materialen om de beste resultaten te leveren. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige producten die jouw investering de moeite waard maken.

Bij Triplesol zullen jouw zonnepanelen in Haarlem binnen 4 weken na opdracht operationeel zijn. Daarna kun je genieten van een verlaagde energiefactuur. De terugverdientijd wordt beïnvloed door factoren zoals zonnestraling en lokale energieprijzen.

LG Van Dijk

Jacco Patist

"Heel erg tevreden! Wij hadden meerdere offertes opgevraagd en hadden drie partijen uitgenodigd. We merkten meteen aan Stefan dat hij verstand van zaken had en ons heel erg goed heeft kunnen informeren en adviseren. Samen zijn wij tot de ideale oplossing gekomen voor ons dak. De prijs/kwaliteit verhouding heeft voor ons de doorslag gegeven om voor Triplesol te kiezen. 'Best in class' panelen voor een concurrerende prijs. De montage was in ruim een halve dag geregeld en exact volgens afspraak/planning. Wij kunnen Triplesol dan ook van harte aanbevelen"

Martin Spee

"Inmiddels bijna 3 jaar geleden een installatie (6 panelen op ons voordek, 4 op stuurhut) laten plaatsen door TripleSol. Toch wat lastige situatie op ons schip. Systeem werkt tot onze volle tevredenheid. Opbrengst zoals verwacht. Prima service en hulp bij gedoe met terugvragen BTW. Kortom, aanbevelingswaardig en betrouwbaar bedrijf."

Ad Van Der Staak

"Na het adviesgesprek hadden we al direct een goed gevoel bij deze organisatie. Zeer vakkundig en snel. Bij de montage is er veel overleg om de beste manier van installeren te vinden. Het resultaat is super.
Iedereen die meegewerkt heeft willen we bedanken hiervoor.
Dit is zeker een bedrijf dat we adviseren. We waren met drie bedrijven in gesprek geweest maar deze steekt er echt bovenuit."

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page