top of page
WhatsApp Image 2022-05-30 at 9.54_edited

Zonnepanelen in Dordrecht

Triplesol in Dordrecht

Triplesol biedt hoogwaardige zonnepanelen in Dordrecht aan als duurzame oplossingen voor energie. Ontdek onze betrouwbare installateurs en ontvang deskundig advies over zonnepanelen in Dordrecht. Kies voor milieuvriendelijke energie met Triplesol!

WhatsApp Image 2022-05-30 at 9.54.09 PM (1).jpeg

Sinds 2014 verzorgen wij de installatie van zonnepanelen in Dordrecht. Ons team bestaat uit vooraanstaande vakmensen in de branche. Gedurende het gehele installatieproces kun je vertrouwen op professioneel vakmanschap, van begin tot eind. Ons team beschikt over de nodige expertise om jouw project succesvol te voltooien.

Zonnepanelen installateurs

Vermindeert energie-uitgaven

Zonnepanelen in Dordrecht bieden kostenvoordelen ten opzichte van het traditionele elektriciteitsnetwerk. Zoals bekend, maken zonnepanelen gebruik van zonne-energie om elektriciteit te produceren, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op je energierekening. De overtollige energie die door de zonnepanelen wordt opgewekt, kan zelfs opnieuw worden benut, wat leidt tot extra besparingen.

Bader leien.jpeg
Boelen O-W.jpeg

Heb je vragen?
Contacteer ons!

Hoogwaardige kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij hanteren de beste materialen om optimale resultaten te verzekeren. Onze inzet is gericht op het leveren van producten van topkwaliteit die de investering meer dan rechtvaardigen.

Bij Triplesol wordt de installatie van je zonnepanelen in Dordrecht doorgaans binnen 4 weken na opdracht voltooid. Na de installatie kun je profiteren van een lagere energierekening. De terugverdientijd kan variëren, afhankelijk van factoren zoals zonnestraling en lokale energieprijzen.

LG Van Dijk

Jacco Patist

"Heel erg tevreden! Wij hadden meerdere offertes opgevraagd en hadden drie partijen uitgenodigd. We merkten meteen aan Stefan dat hij verstand van zaken had en ons heel erg goed heeft kunnen informeren en adviseren. Samen zijn wij tot de ideale oplossing gekomen voor ons dak. De prijs/kwaliteit verhouding heeft voor ons de doorslag gegeven om voor Triplesol te kiezen. 'Best in class' panelen voor een concurrerende prijs. De montage was in ruim een halve dag geregeld en exact volgens afspraak/planning. Wij kunnen Triplesol dan ook van harte aanbevelen"

Martin Spee

"Inmiddels bijna 3 jaar geleden een installatie (6 panelen op ons voordek, 4 op stuurhut) laten plaatsen door TripleSol. Toch wat lastige situatie op ons schip. Systeem werkt tot onze volle tevredenheid. Opbrengst zoals verwacht. Prima service en hulp bij gedoe met terugvragen BTW. Kortom, aanbevelingswaardig en betrouwbaar bedrijf."

Ad Van Der Staak

"Na het adviesgesprek hadden we al direct een goed gevoel bij deze organisatie. Zeer vakkundig en snel. Bij de montage is er veel overleg om de beste manier van installeren te vinden. Het resultaat is super.
Iedereen die meegewerkt heeft willen we bedanken hiervoor.
Dit is zeker een bedrijf dat we adviseren. We waren met drie bedrijven in gesprek geweest maar deze steekt er echt bovenuit."

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page