22 Oktober, 2017

 

 
 
 

Vraag gesprek aan

Wij hebben gelukkig al veel mensen in Nederland tevreden kunnen maken met zonnepanelen. Een aantal van hun stonden ons toe hun reacties op de website te plaatsen. 

J. van Helden uit Maarsen schreef:

Na ons besluit om zonnepanelen te laten installeren, hebben wij eerst maar eens goed de aanbiedingsmarkt verkend. Onder de aanbieders kwam na enkele gesprekken Triple Sol bovendrijven omdat zij vakkundiger, kwalitatiever en prijstechnisch gunstiger overkwamen. Plaatsing vond al na enkele weken op zeer deskundige wijze plaats. Een aanrader!

P.Z. uit Hoofddorp schreef
 
Na gedegen en eerlijke advisering zonder nonsens, zijn de panelen geplaatst. Vakkundige en snelle plaatsing door kundige medewerkers. De stroomfabriek draait gelijk als een tierelier. Bij Triplesol voel ik mij echt klant'.
 
Rapportcijfer website 9. Geeft veel informatie.
 
Henk de Rooij uit Kudelstaart schreef

Super blij met de zonnepanelen, werken uitstekend (als de zon schijnt). Goede begeleiding vanuit Triplesol. De zonnepanelen zijn geplaatst door vakkundige monteurs. Netjes gewerkt in goed overleg.

Kortom geheel tevreden. Rapportcijfer 9

Rogier van der Horst uit Mijdrecht schreef

"Vanaf ons eerste contact met Triplesol hebben wij een plezierig en correct contact met de heren Wermenbol. 

Gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen en de professionele montage ploeg installeerde de totale installatie van 28 panelen inclusief aansluiting in de meterkast netjes, op 1 dag tussen 08:00 en 20:00 en geheel naar wens.

Na ruim een maand zonne-energieproductie kunnen we concluderen dat het systeem goed functioneert dus wij staan klaar om elke zonnestraal op onze panelen om te zetten in bruikbare efficiënte energie"

Fam. R. van der Horst

Fluitekruid 1

3641 VK  Mijdrecht

Email                  rogier@roebeson.nl

telefoon                0297 287472

mobiel                 0655 868 167    

Annie en Henk Overbeeke uit Vinkeveen schreef

Na een dramatische ervaring met Eneco was de samenwerking met Triplesol een verademing: persoonlijk contact; snelle levering; vakkundige plaatsing door een vriendelijk team. Na 4 uur groene stroom van 14 panelen!  Rapportcijfer 10

Kortom, we zijn uiterst tevreden!

Atelier54

Annie en Henk Overbeeke

www.atelier54.eu

 

AJLV en SVS uit Muiderberg schreef

Zeer professioneel bedrijf met super service

Het hele proces van eerste interesse tot en met het plaatsen van de panelen en de afterservice zijn naar volle tevredenheid. Er is snel, vakkundig en netjes gewerkt en behulpzaamheid bij het terugvorderen van de BTW is ook fantastisch. We raden Triplesol absoluut aan.
 

Ronald Kaaij uit Landsmeer

Nadat een paar weken geleden het eerste contact was gelegd met Triplesol hebben we besloten om in zee te gaan met dit bedrijf,

 

De panelen lagen binnen een week op 't dak.

Prima advies,duidelijke offerte,prima prijs en een zeer goede service.

 

Kortom een aanrader,van ons krijgen ze 't cijfer een10

 

Mevrouw van Breukelen uit Tienhoven schreef:

 

Vriendelijkheid, deskundigheid en fijne afwerking van de geleverde panelen. Top bedrijf hoor, vanaf het eerste telefoongesprek en bezoek tot de plaatsing van
de panelen. Geef jullie bedrijf zeker een dikke 10 en zal het zeker aanbevelen aan mensen die overwegen om zonnepanelen aan te schaffen.
 
Ben er erg blij mee,
 
Met vriendelijke zonnige groeten,
 
Carla van Breukelen uit Tienhoven.

 

Anoniem uit Woerden schreef:
Voor Triplesol gekozen vanwege schouwing vooraf (vermijden verassingen want we hebben een specifiek en lastig dak), 280wp panelen, logisch advies met optimisers en juiste prijs en 2-3 weken levertijd. 

Na plaatsen van de order bleken de 280wp panelen niet leverbaar omdat er leverproblemen bij de fabrikant waren. Geheel transparant werd deze info gedeeld en in overleg voor 275wp panelen gekozen en de prijs dito aangepast. Triplesol informeerde mij correct, transparant en tijdig. 

De montageploeg kwam als afgesproken en trad in overleg met mij over plaatsing en bevestigingsmethode. Toen bleek dat Valk en Clickfit door elkaar gebruiken niet zo mooi zou zijn ivm hoogteverschillen en beide zijn stevig. Ik mocht kiezen. De monteur stond achter Clickfit en toonde later de robuustheid aan want hij stond met zijn gewicht op de Clickfit bevestigingrails. Gekozen dus voor het Clickfit systeem en de sortering en plaatsing van de panelen kon nog mooier bij elkaar worden georden, ipv verspreid, dan ik vooraf af met ons lastige dak had gevreesd. De monteurs hebben op vrijdagmiddag keihard door gewerkt en tot begin avond de lastige klus was geklaard en werkend opgeleverd.

De panelen werken uitstekend, ik kan alles op de SolarEdge app zien en de ordening van panelen is beter dan ik had durven hopen.

Laat die zon en duurzame energie maar komen! 
Ik kan TripleSol zeker aanbevelen.'

 

GD uit Vinkeveen schreef

 

"De persoonlijke service van Triplesol is heel prettig. Vanaf een degelijke offerte tot en met de vragen over BTW teruggave. 
Het plaatsen van de panelen is keurig uitgevoerd en de panelen werken goed, ondanks de herfststormen."

Rapportcijfer: 8 

Marco van Dijkhuizen uit Amersfoort schreef:

"Goed advies gehad en montage door monteurs was perfect. Bij beslissingen werden wij betrokken mbt plaatsing binnen van apparatuur. De Solaredge en LG panelen werken zeer goed. Prima bedrijf"
Rapportcijfer 8,5

Arnaud de Klerk uit Bavel schreef:
 
Triplesol heeft naar volle tevredenheid 16 JA Solar Precium 285Wp panelen in combinatie met MicroInverters op ons platte dak geplaatst. Na ons akkoord op de offerte konden ze binnen vijf (!!) dagen al plaatsen. Dit is door een professioneel (en leuk!) team hier deskundig gedaan en aangesloten in de meterkast. Ze stonden lekker vroeg voor de deur en rond 14:15 leverden we al weer stroom terug aan het netwerk. We kunnen alles bijhouden & loggen. 
Rapportcijfer: 8,5
 
Joep Vossen uit Amsterdam (bedrijf Vijf) schreef

We zitten nog steeds iedere dag met plezier naar de monitors en de opbrengst te kijken. Dankzij de slimme opmerking van Stephan hebben we de aanvraag voor een slimme meter weer ingetrokken.

Hierdoor kunnen we lachend kijken hoe de oude analoge draaistroommeter op piekmomeneten als een dolle achteruitdraait en zo evenveel verdient als dat we per kilowatt moeten betalen.

Donderdag 27 augustus 2015 was de weersvoospelling niet goed, maar de monteurs van Triple Sol gingen aan de slag. Tot 's avonds 20.00 uur is er uiteindlijk in regenjassen doorgewerkt en vanaf dat moment leveren

de panelen geheel volgens specificatie onze zonnestroom. Petje af voor de de mensen van Triple Sol waardoor ook wij  nu bijdragen aan een lagere co2 uitstoot. Extra leuk is dat onze oude draaistroommeter ook echt achteruit draait.

Rapportcijfer van ons is een  9

A.Lam uit Hilversum schreef:

Firma Triplesol
Hier bij wil ik A.J.Lam mijn  compliment maken over de levering en plaatsing van de panelen. 3 stoere mans personen hebben dit vlug, goed en snel gedaan. In het geheel geen klachten. Zij hebben zelfs het bordes, waarop enkele snippertjes papier resp karton, met stoffer en blik schoon geveegd. In één woord tevreden
 
JWdH uit Mijdrecht schreef:

"Nu al weer 4 maanden geleden zijn bij ons door Triplesol zonnepanelen geplaatst die nu al 1400kWh hebben opgewekt. Zowel over de aankoop, installatie en nazorg zijn we super tevreden! Triplesol staat voor mij voor attent, snel en goed, kortom TOP!"

Eric P uit Amsterdam schreef:

Ben goed geholpen zowel commercieel als technisch door Triplesol! Goede prijs, goede service en zeker aanrader voor een ieder die zonnepanelen wil op z'n huis! 

Rapportcijfer 9

J.G. H. te Amstelveen schreef:

"Ik ben heel tevreden over de installatie van 6 zonnepanelen door Triple Sol. 

Ook de persoonlijke aandacht bij het kiezen en de uitvoering stel ik zeer op prijs. "

Ik geef Triple Sol een 9.

Ruud K. uit  Hollandsche Rading (provincie Utrecht).

Zeer snel en vakkundig geplaatst (16 panelen 270 Wp, SolarEdge) 

Het hele traject bij Triplesol verliep prettig en vakkundig, van het oriënterende huisbezoek en het advies over de panelen en de omvormer, tot aan de uiteindelijke plaatsing, die bijzonder vakkundig werd uitgevoerd en exact volgens afspraak. Na een halve dag werkte het systeem al, inclusief de app om de opbrengst van de panelen te kunnen monitoren. Ik kan het bedrijf dan ook zonder meer aanraden.

Monique van Kassel uit Eemnes schreef:

Deze  week zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. Alles is vlot en naar wens verlopen.
Goed bedrijf, cijfer 10

D. M. te  Vinkeveen schreef:

"Wij zijn zeer tevreden over de door u geplaatste panelen. Het zat even tegen, maar jullie hebben het uitstekend opgelost."

Van ons krijgen jullie een 9, jullie zijn een prima bedrijf.

Emmy Wannyn uit Amsterdam schreef:

"De contacten met Triplesol zijn vanaf het moment van de eerste informatie en eerste offerte tot en met het aanleggen en op mijn verzoek nog eens extra controleren of alles goed werkte heel goed verlopen. Het contact met de heren Wermenbol is altijd goed en plezierig geweest en is zeer vlot verlopen. Voor de persoonlijke contacten hebben zij zich steeds zonder mankeren naar mijn vaak lastige agenda geschikt. Het ging allemaal erg goed en ik ben een zeer tevreden klant. De BTW moet nog terug gevraagd, maar dat ook dat onderdeel goed zal verlopen, daar heb ik alle vertrouwen in.

Ik heb het vooral van dit bedrijf heel erg gewaardeerd dat er, ook al konden er maar 2 panelen qua de richting van het dak echt zinvol worden aangelegd, zij bij mij toch met alle bijbehorende service zonnepanelen hebben geïnstalleerd. Zo'n kleine opdracht vind niet iedereen interessant genoeg, dus ik heb daar zeer veel waardering voor. 

Door maar 2 panelen mag de teruglevering via het gewone elektra netwerk dus was het niet nodig te hakken en breken om naar de meterkast te komen. Voor mij een belangrijk voordeel.

De installatie zelf, door een installateur, is ook heel goed verlopen. Men kwam op het afgesproken moment, heeft goed met mij gekeken hoe de leidingen het beste konden lopen en e.e.a. ook op die wijze aangebracht. Men heeft zelf alles helemaal schoon weer opgeleverd. Ik had me niet beter kunnen wensen.

Tripelsol zet namens haarzelf prettige mensen in.  Kortom heren Wermenbol, ik ben enorm tevreden en kan uw bedrijf Tripesol zeker aanraden. 

De panelen draaien nu 14 dagen en het is heel prettig om te weten dat ik met het dak van mijn dak(kapel) ondanks mijn kleine woning en relatief ongunstige ligging toch bijdraag aan minder uitputting van de eindige energiebronnen."

Emmy Wannyn
Diamantstraat 15
1074 GA Amsterdam 

C. Kalkman uit Woerden schreef:

"Ben tevreden met Triplesol. Deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Installatie (34 panelen, 8840 Wp) op het dak van voormalige stal werkt inmiddels alweer 3 maanden prima. De Samil omvormer werkt eveneens goed, en de stroomproductie kan via een app op afstand worden uitgelezen."

J. van ’t Riet uit Mijdrecht schreef:

“In januari 2015 werden 9 zonnepanelen snel en vakkundig op mijn dak aangelegd door Triplesol. Sindsdien draait mijn electriciteitsmeter linksom i.p.v. rechtsom, vaak zelfs als het bewolkt is. Reeds nu scheelt de energierekening meer dan € 20 per maand en dat zal naar ik heb berekend nog meer worden. De voorlichting vooraf door de heer Wermenbol was duidelijk, zakelijk en is betrouwbaar gebleken."

J. Beelen uit Utrecht schreef:

"De eerste ontmoeting met Triplesol was voor ons een verademing, na de eerdere collega's voor zonnen panelen. Het bedrijf komt zeer professioneel over, goed voorbereid met zeer goede adviezen. Ook de keuze mogelijkheid, 3 opties, waren erg goed. De levering en montage waren erg snel en correct. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden, als U er over denkt  zonnen panelen te gaan plaatsen, zeker met de huidige lage rente op Uw spaarrekening."

9 voor de informatie en voorbereiding

9 voor de installatie en installateurs

Paul Den Nijs uit Vinkeveen schreef:

"Wij zijn door Triposol, een prima bedrijf, van uitstekend werkende  zonnepanelen voorzien. Ze werken prima en we zijn er erg blij mee. "

Rapportcijfer : 8

RB uit Wilnis schreef:

"De panelen zijn professioneel geïnstalleerd en werken goed. Ik heb de panelen nu bijna 1 jaar en het lijkt er op dat ook de beloofde opbrengst wordt gehaald. Enige minpunt is: door de slechte planning heb ik 1,5 maand moeten wachten op de installatie."

rapportcijfer: 7

I.N. uitVinkeveen schreef:

"Ik heb voor triplesol gekozen omdat ze snel reageerde en een offerte uitbrachten. Goed en vertrouwd gevoel,top uitgevoerd."

Rapportcijfer : 9

Fam. Verhoeven te Woerden schreef:

"De familie Verhoeven te Woerden is heel enthousiast over de 14 zonnepanelen op hun dak. De panelen hebben in twee maanden tijd al meer dan 1000 kWh aan stroom geproduceerd.

De installatie van de panelen verliep precies volgens de afspraken en heel soepel in één dag. Wij geven de firma Triple Sol dan ook een cijfer 9 voor hun service."

Jan Broeks uit Heiloo schreef:

"TripleSol heb ik ervaren als een vertrouwd adres om zonnepanelen bij aan te schaffen. Degelijk onderbouwd advies en flexibel in het offerte-traject. Levering en installatie was allemaal netjes en op tijd. 

Uiteraard volg je het genereren van de zonne-energie op de voet waarbij het heel  leuk was om te zien dat zaterdagavond 11 juli de meterstand weer onder de stand van de opleverdatum 16 juni was gekomen."

Kennemerstraatweg 393

1851 NE  Heiloo

E.B. uit Rotterdam schreef:

"Na verschillende bedrijven te hebben vergeleken, uiteindelijk gekozen voor triplesol. Het beste advies, veel heldere informatie, goede producten, bevlogenheid en een goede prijs. De installatie had wat voeten in de aarde maar is keurig en vlot uitgevoerd en het systeem presteert beter dan beloofd. Wij zijn dik tevreden!"

J.K. uit Vinkeveen schreef

" Mooi installatiewerk, prima panelen, kortom: sinds de instllatie zijn we dubbel zo blij met de zon!"

Frans Loor uit Elst(Gld) schreef:

"Sinds een half jaar hebben we 9 panelen op het dak liggen en zijn we dik tevreden over het resultaat. De firma Triplesol heeft ons van begin tot eind prima begeleid. De installatie is goed en professioneel uitgevoerd."

Ons rapportcijfer is daarom ook een 10.

 fam. van Eijk uit Vinkeveen schreef:

“ wij zijn erg enthousiast over onze zonnepanelen  “,ook al zeggen mensen dat de zonnepanelen niet rendabel zijn, ons levert het aan elektriciteit  heel veel voordelen op. En het is een sport geworden om elke weer meer uit  de geleverde energie te halen.

Frank van Rens uit Breukelen schreef :

"Ik heb Triplesol als klantvriendelijk en betrouwbaar ervaren. Triplesol was de enige aanbieder (van de velen) die de moeite nam om eerst maar eens bij mij thuis te komen overleggen en mijn dak op te meten.

Dat schept vertrouwen. Blij met mijn panelen!"

Met 14 Solar zonnepanelen in Wickelhof’ uit Mijdrecht schreef:

"Wij hebben nu 3 maanden panelen geïnstalleerd liggen op ons dak. Het lijkt erop dat we straks nog steeds tevreden over de aankoop zullen zijn."

Als cijfer een 8.

G.B. uit Zeist schreef:

De panelen staan keurig op het dak en zo te zien functioneren ze prima. Complimenten voor jullie monteur. Heel aardige persoon en kundig en alles heel netjes overlegd en uitgevoerd.

Edwin Kannegieter uit Amersfoort schreef:

Goede voorlichting, prima uitgevoerd. Dik tevreden!

N.M. uit Mijdrecht schreef:

 “Ik ben erg tevreden, de opbrengst is meer dan ik verwacht had”

EvB uit Utrecht schreef :

`Na een half jaar echt op 50% van de beoogde 2000kWh voor 2015 binnengehaald'

Familie Dirkson uit Mijdrecht schreef:

"Hierbij wil ik jullie melden dat we zeer tevreden zijn over hoe de zonnepanelen zijn geïnstalleerd en de verleende service. Ik hoop dat we een visite kaartje voor Triplesol zijn hoe panelen te installeren voor de combinatie dakkapel/uitbouw."