22 Oktober, 2017

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunne filmtechniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Portabele panelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnet MPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Het Amerikaanse APS is in Nederland een eerste keus micro-omvormer aanbieder. Het bedrijf werd in 2009 in Silicon Valley gesticht in de VS. De micro-omvormers worden echter in Jiaxing geproduceerd in China.

APS is een high-tech bedrijf dat veel geld heeft gestoken in R & D. Het bedrijf heeft kantoren in Shanghai, Beijing, Amerika en Europa. Micro-omvormers van APS worden over de hele wereld geïnstalleerd.

APS micro-omvormers zijn er in 2 verschillende maten: De YC-250-EU of de YC-500-EU. In principe gebruikt u altijd de YC-500, maar als u een ongelijk aantal panelen hebt, dan neemt u er een YC-250 bij. Een YC-500 is 221 * 167 * 29 mm groot. U mag op een APS micro-omvormer panelen aansluiten van 180 Wp tot 310 Wp. De APS micro-omvormers hebben een efficiency van 95,5%.  De kastjes zijn IP65 getest, dus ze kunnen tegen dezelfde beproevingen als de junction boxen op het paneel.

APS maakt gebruik van een ECU monitoring-kastje dat vlakbij de modem in uw huis wordt geplaatst. Voor de meesten is dat in de meterkast zelf. De ECU communiceert met de omvormers via de elektra-infrastructuur binnenshuis. Elke zonnepaneel wordt individueel uitgelezen en doorgestuurd naar een opslagpunt waar deze later geraadpleegd kan worden. De opbrengsten kunnen te allen tijde worden opgevraagd door zowel u als ons. Wij kunnen ook bepaalde paramaters voor het succesvol werken van uw installatie in de gaten houden als bijvoorbeeld de temperatuur van de omvormer, de spanningen van de AC en de DC en de frequentie van het lichtnet. Een leuk voordeel van de string-omvormers was dat vele een lcd-schermpje hadden waarop afgelezen kon worden wat de productie van de dag was. Op de ECU zit een vergelijkbaar schermpje dat geopend kan worden als het niet mogelijk is van een computer gebruik te maken.

Op APS zit 10 jaar productgarantie.

Vergelijk SMA omvormers  Offerte LG zonnepanelen